Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Tájékoztató kampány kis- és középvállalkozásoknak az EU-ról

Létrehozva: 2003. március 11.
Módosítás: 2004. október 8.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A napokban indul el az EU Kommunikációs Közalapítvány (EUKK) kis- és középvállalkozások EU-felkészülését segítő, tájékoztató kampánya. A rendezvénysorozaton közel száz témában fognak egyórás előadásokat tartani az ország különböző pontjain.

Uniós tájékoztató kampányt indít az EUKK kis- és középvállalatok számára. A felkészülés során a kamarák és a különböző szakmai érdekképviseletek összesen 42 szakemberét képezték ki oktatási feladatokra. Az oktatók az elkövetkező hónapokban mintegy 100 általános témájú, a kamarák, illetve a szakmai érdekképviseletek által szervezett rendezvényen jelennek meg 1-1,5 órás előadásokat tartva az unióról.

A képzés neves előadói segítségével összeállított prezentációs anyagok alapján a trénerek az ország valamennyi megyéjében a következő hónapokban kamarai és szakmai érdekképviseleti rendezvényeken informatív előadásokat fognak tartani - áll az EUKK közleményében.

A tájékoztatás fontos része a felmerülő kérdésekre adandó válasz is. A kérdéseket az oktatóktól igényelhető kérdőíveken várja az EUKK. E kérdőíveket az oktatóknál adhatják le a további tájékoztatást igénylők.

A tájékoztató tevékenység mellett az EUKK további programokkal is segíti a közép- és kisvállalatok felkészülését. A közalapítvány a kamarák és a szakmai érdekképviseletek rendezvényeire szakértő előadókat delegál, illetve kapcsolódik a GKM és a kamarák által rendezett kistérségi EU-felkészítési programhoz.

Nézze meg a részletes programot a letölthető dokumentumoknál!

Ugrás vissza Ugrás vissza...