Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Folytatódik a budapesti aluljárók felújítása

Létrehozva: 2005. május 4.
Módosítás: 2005. május 4.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Idén 700 millió forintot költenek a budapesti aluljárók felújítására, ez 100 millióval több a tavalyi összegnél. Ebben az évben az Astoriánál és a Lehel térnél lévő aluljárókat építik újjá.
A három éve tartó aluljáróprogram keretében az önkormányzat folyamatosan egyre többet költ arra, hogy a közösségi élet e fontos színterei, az aluljárók XXI. századi körülmények között fogadhassák a több százezer közlekedőt - mondta Lakos Imre (SZDSZ), a városüzemeltetési és Danielisz Béla (MSZP), a városrendészeti bizottság elnöke. A tavalyinál több mint 100 millió forinttal nagyobb összeget, 700 millió forintot költenek idén az aluljárók felújítására, karbantartására és folyamatos tisztán tartására. Az idén a Kálvin térihez hasonlóan teljes körűen megújul az Astoriánál és a Lehel téren lévő aluljáró.
Közösen vigyáznak a rendre
Az aluljárók rendjének megteremtésén együtt munkálkodnak az önkormányzati közterület-felügyelők és a rendészeti szervek. A főváros idei 250 millió forintos plusz támogatásából mintegy 80 újabb közterület-felügyelő kezdheti meg munkáját. A rendészeti szervektől az évi 330 millió forintos önkormányzati támogatásért cserébe a főváros egyebek közt nagyobb figyelmet vár el az aluljárók rendjének biztosításában.
Ugrás vissza Ugrás vissza...