Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Folytatódik a budapesti aluljárók felújítása

Létrehozva: 2005. május 4.
Módosítás: 2005. május 4.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Idén 700 millió forintot költenek a budapesti aluljárók felújítására, ez 100 millióval több a tavalyi összegnél. Ebben az évben az Astoriánál és a Lehel térnél lévő aluljárókat építik újjá.
A három éve tartó aluljáróprogram keretében az önkormányzat folyamatosan egyre többet költ arra, hogy a közösségi élet e fontos színterei, az aluljárók XXI. századi körülmények között fogadhassák a több százezer közlekedőt - mondta Lakos Imre (SZDSZ), a városüzemeltetési és Danielisz Béla (MSZP), a városrendészeti bizottság elnöke. A tavalyinál több mint 100 millió forinttal nagyobb összeget, 700 millió forintot költenek idén az aluljárók felújítására, karbantartására és folyamatos tisztán tartására. Az idén a Kálvin térihez hasonlóan teljes körűen megújul az Astoriánál és a Lehel téren lévő aluljáró.
Közösen vigyáznak a rendre
Az aluljárók rendjének megteremtésén együtt munkálkodnak az önkormányzati közterület-felügyelők és a rendészeti szervek. A főváros idei 250 millió forintos plusz támogatásából mintegy 80 újabb közterület-felügyelő kezdheti meg munkáját. A rendészeti szervektől az évi 330 millió forintos önkormányzati támogatásért cserébe a főváros egyebek közt nagyobb figyelmet vár el az aluljárók rendjének biztosításában.
Ugrás vissza Ugrás vissza...