Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Megszűnik egy elnökhelyettesi poszt az APEH-ban

Létrehozva: 2006. július 12.
Módosítás: 2006. július 13.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Távozik az adóhivatal két elnökhelyettese, ráadásul az egyik posztot meg is szünteti a pénzügyminiszter. Vámosi-Nagy Szabolcs helyét Varga Lászlóné, eddigi Győr-Moson-Sopron megyei igazgató tölti be.
A pénzügyminiszter július 15-i hatállyal felmenti az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) két elnökhelyettesét, Vámosi-Nagy Szabolcsot és Futó Ivánt, valamint az egyik elnökhelyettesi posztot megszünteti - közölte szerdán a tárca sajtóirodája. Veres János ezt az adóhivatal vezetőinek értekezletén jelentette be.
A miniszter döntött arról is, hogy a megüresedett elnökhelyettesi posztot a jövőben Varga Lászlóné, az APEH Győr-Moson-Sopron megyei igazgatója tölti be. Vámosi-Nagy Szabolcs az adóhivatal Oktatási Igazgatóságának vezetését veszi át, feladata, hogy alkalmassá tegye a szervezetet a jelentősen növekvő oktatási igények kielégítésére, APEH-akadémia szerepkör betöltésére. Az informatika vezetését a továbbiakban igazgatói beosztásban Polgár Péter, a Dél-budapesti Igazgatóság igazgatója látja el - olvasható a közleményben.
Ugrás vissza Ugrás vissza...