Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Hatvan kormányülést tartott a Bajnai-kabinet

Cikk:

A Bajnai-kormány 2009 április 16-án alakult meg, a kabinet tagjai tavaly április 20-án tettek esküt az Országgyűlésben. A kabinet április 13-ig 453 rendeletet és 305 határozatot fogadott el. Az Országgyűlés ez idő alatt 201 törvényt fogadott el, ebből 145-öt a kormány előterjesztése alapján.

A kormányszóvivő szerint sűrű és eseményekben gazdag volt a Bajnai-kormány időszaka. Szollár Domokos a Bajnai-kormány utolsó ülése után tartott tájékoztatón elmondott összegzése szerint hatvan kormányülés tartottak, amelyből öt ülésen nem vett részt a miniszterelnök. A kabinet április 13-ig 453 rendeletet és 305 határozatot fogadott el. Az Országgyűlés ez idő alatt 201 törvényt fogadott el, ebből 145-öt a kormány előterjesztése alapján. A kormányszóvivő megjegyezte: az utolsó kormányülés ugyan lezajlott, de ez nem az utolsó szóvivői tájékoztató, mert a következő hetekben előállhat olyan helyzet, hogy tart még sajtótájékoztatót.
 
Szollár Domokos felidézte: a Bajnai-kormány április 16-án alakult meg és a kabinet tagjai április 20-án tették le az esküt Országgyűlés előtt. A kormányszóvivő felsorolta a kormány fontosabb intézkedéseit a 2009-es adótörvények módosításától egészen az idén májusban nyilvánosságra hozott, és az általa minden idők eddigi legteljesebb körű átadás-átvételi dokumentációjának nevezett anyag elkészítéséig.

Ugrás vissza Ugrás vissza...