Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:BKV-jegyek csak emelt áron

Létrehozva: 2003. január 6.
Módosítás: 2003. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Mától már csak emelt áron vásárolhatók a BKV járataira jegyek és bérletek. A vonaljegyért 120, a napijegyért 925, a tízdarabos gyűjtőért 1070, a húszdarabosért pedig 2100 forintot kell fizetni. A harmincnapos felnőtt bérlet 4450, a diákbérlet 1445 forintba kerül.
A külvárosi bevásárlóközpontok környéki buszjegyárusoknál és a kisebb forgalmú trafikokban és újságosstandokon még napokig kitartanak az emelés előtt nyomtatott olcsóbb jegyek. Aki nagyobb mennyiségben vásárolna, annak a hét végéig még érdemes végigjárnia a trafikokat, ugyanis az eladók csak a jegyen feltüntetett árat kérhetik el a vásárlóktól.
Keltai István, a BKV Rt. menetdíj-bevételi főosztály vezetője elmondta, hogy a biztonsági kóddal nyomtatott régi árú jegyek korlátlanul felhasználhatóak. Arra a felvetésre, hogy az áremelés miatt számol-e bevételcsökkenéssel a közlekedési társaság, közölte: az egész évre érvényes bérletek eladási adatai azt mutatják, hogy a tavalyihoz képest nem csökken a vásárlók érdeklődése. Hozzátette: a 2002-re érvényes éves bérletekből nyolcvanezret, a 2003-as szelvényekből pedig eddig mintegy 75-77 ezer darabot értékesítettek.
Ugrás vissza Ugrás vissza...