Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Szombaton nyílik a 109. BNV

Létrehozva: 2005. szeptember 14.
Módosítás: 2005. szeptember 14.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Százharmincezer látogatóra számítanak a szombaton nyíló 109. Budapesti Nemzetközi Vásár szervezői. Idén a lottózókban is lehet jegyet váltani a rendezvényre, a vidékről érkezők féláron utazhatnak a MÁV és a Volán járatain.

Az idén szeptember 17-25. között rendezik meg a 109. Budapesti Nemzetközi Vásárt (BNV), amelyen tizenhat ország 690 kiállítója mutatkozik be 22 850 négyzetméteren - jelentették be a szervezők.

Davidovics Iván , a Hungexpo Rt. BNV kiállítás igazgatója elmondta, hogy a tavalyi a vásárfejlesztésnek köszönhetően hét százalékkal nőtt a BNV-látogatók száma, elérte a 123 ezret. Az idén 130 ezer látogatóval számolnak.

A BNV fogyasztási javak szakvásárának középpontjában az idén is az otthon témaköre lesz. Egyebek között lakberendezési, házépítési, szabadidős termékek, divatbemutatók várják az érdeklődőket.

Bemutatkoznak a Kárpát-medence régiói

Barabás János , a Hungexpo Rt. vezérigazgatója elmondta, hogy a BNV ideje alatt megrendezik a Magyar Világ határok nélkül rendezvényprogramot, amelynek keretében a Kárpát-medencei régiók kulturális bemutatkozására kerül sor. Informatikai konferenciát tartanak a magyarság informatikai ellátottságának bemutatására, továbbá médiakonferenciát szerveznek a magyar újságírók számára.

A BNV-vel egy időben rendezik meg az INFOmarket-INFOtrend számítástechnika, az Intersound szórakoztatóelektronikai vásárokat, valamint az Ingatlan Expót.

Átadták a BNV Nagydíjakat

A szerdai sajtótájékoztatón kiosztották a 2005. évi BNV Nagydíjakat.

Az idén BNV Nagydíjat kapott a Bio-Textima Kft. Natura 3,2,1 összetételű bio ülőgarnitúra, a Flowerland Bt. Pro-Aqua lég- és helyiségtisztító készülék, a Mediterrán Magyarország Kft. Rundo betoncserép, a Zsolnay Porcelán Manufaktúra Rt. Ősz porcelán termékcsaládja. Marketingdíj elismerésben részesült a Hollóházi Porcelán Manufaktúra Rt. Forma-1 Magyar Nagydíj Trófea kollekció.

A szervezők bejelentették, hogy az idén elővételben is lehet belépőjegyet venni a BNV-re a Szerencsejáték Rt. lottózóiban. Újdonság továbbá, hogy az idén öt hétköznapra szóló bérletet is lehet vásárolni.

A MÁV és Volánbusz Rt. járatain érkező látogatók 50 százalékos utazási kedvezményt vehetnek igénybe.

Ugrás vissza Ugrás vissza...