Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Támogatjuk a macedón csatlakozási tárgyalások megkezdését

Létrehozva: 2006. február 9.
Módosítás: 2006. február 10.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Budapest - ahogy ezt Horvátország esetében is tette - támogatja a Macedón csatlakozási tárgyalások megkezdését - közölte Bársony András külügyi államtitkár csütörtökön, miután találkozott Olli Rehn európai bővítési biztossal. Brüsszel a térség stabilitása és biztonsága érdekében szorosan együttműködik Magyarországgal - mondta a bővítési biztos.

A Nyugat-Balkán valamennyi országa számára meg kell adni a lehetőséget az EU-csatlakozásra - jelentette ki az unió bővítési biztosa csütörtökön Budapesten, miután Bársony András külügyi államtitkárral tárgyalt. A térség országai a megszabott, világos feltételek teljesülése esetén valamennyien csatlakozhatnak az EU-hoz, egyesek rövidebb, közepes időtávon belül, mások hosszabb idő elteltével - közölte Olli Rehn . A biztos szerint azzal, hogy az idén eldőlhet Koszovó jövőbeni státusa, Brüsszel különös figyelmet szentel a Nyugat-Balkánnak, a térség biztonságának és stabilitásának érdekében pedig szorosan együttműködik Magyarországal.

Támogatjuk a macedón csatlakozási tárgyalások megkezdését

Budapest korábban támogatta a horvát csatlakozási tárgyalások megkezdését, ezt Macedónia esetében is szorgalmazzuk - mondta Bársony András a találkozó után. Az államtitkár szerint fontos, hogy az EU érdemben hozzá tudjon járulni a koszovói rendezési folyamathoz, és megfelelő uniós perspektívát legyen képes nyújtani Szerbia és Montenegró számára is. Ezekben az országokban fontos a megfelelő lakossági támogatás biztosítása az integrációs folyamathoz, hogy a schengeni határőrizeti rendszerhez történő magyar csatlakozás után az ott élők ne érezhessék úgy, mintha vasfüggöny ereszkedne közéjük és az EU közé.

Olli Rehn jövő szerdától szombatig nyugat-balkáni körutat tesz Barroso bizottsági elnök társaságában. Az Európai Bizottság szerint Albánia technikailag készen áll arra, hogy aláírja a stabilizációs és társulási megállapodást az EU-val, és ez még a nyár előtt hatályba is léphet.

Magyarország érdeke Románia és Bulgária csatlakozása

Az Európai Bizottság májusban objektív jelentést fog közzétenni a csatlakozásra 2007-ben számító Romániáról és Bulgáriáról. Bársony András hozzátette: Magyarország abban érdekelt, hogy a 2007-es csatlakozást célzó menetrend megvalósuljon, és ehhez a két országnak minden segítséget megad.

Ugrás vissza Ugrás vissza...