Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Elterelik a forgalmat a Budapest Plázs ideje alatt

Létrehozva: 2003. július 28.
Módosítás: 2003. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Átalakulhat az Újpesti alsó rakpart, mivel megkapták a szükséges engedélyeket a Budapest Plázs rendezői. A tervek szerint augusztus 6-tól 22-ig tartó rendezvény alatt francia mintára riviérává alakul a Duna-part.

Megkapták a programsorozathoz szükséges engedélyeket a Budapest Plázs rendezői, így az eredetileg tervezett időpontban, augusztus 6-án nyit a plázs az Újpesti alsó rakparton - közölte Bér Beatrix , az eseménysorozatot rendező cég ügyvezetője.

A szervezők a már meglévő területfoglalás engedélyen túl megkapták a tűzvédelmi szakhatósági engedélyt, és a Főpolgármesteri Hivatal Közlekedési Ügyosztálya is hozzájárult a közúti forgalom eltereléséhez a Margit híd pesti hídfőjétől a Dráva utcáig tartó útszakaszon. A XIII. kerületi ÁNTSZ hétfő délután tájékoztatta a kft.-t arról, hogy hozzájárul a programsorozat megtartásához.

A Budapest Plázs működtetésében a párizsi Szajna-parti hasonló rendezvény üzemeltetői is közreműködnek; felajánlotta például segítségét a tengerparti környezet kialakításában Jean-Christophe Choblet , a párizsi plage építésze. A budapesti Riviéra díszvendége pedig Patrice Laval divattervező lesz.

Bér Beatrix szólt arról is, hogy az újpesti plázs kialakítását augusztus 3-án, vasárnap kezdik, ezért aznap este már nem célszerű a Margit híd és a Dráva utca közti alsó rakparton parkolni, mivel a területen 4-én 0 órától parkolási tilalom lép életbe, s az ott parkoló autókat elszállítják.

A területet augusztus 22-ig nem vehetik birtokba az autók; az Újpesti alsó rakpart forgalmát a Hungária körúti körgyűrű és a Budai alsó rakpart vezeti majd el.

Ugrás vissza Ugrás vissza...