Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Davosban tart előadást a miniszterelnök

Létrehozva: 2007. január 23.
Módosítás: 2007. január 23.
Forrás: MTI

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán a davosi világgazdasági fórumra utazik, ahol az európai gazdasági növekedés fenntarthatóságával foglalkozó munkacsoportban tart előadást a Tízek reformfolyamatairól.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a davosi világgazdasági fórumra utazik szerdán, ahol előadást is tart az unióhoz újonnan csatlakozott kelet-közép-európai országok reformfolyamatairól - közölte a kormányszóvivő. A fóum idei témája a geopolitikai és a gazdasági erőviszonyok eltolódása. Gyurcsány Ferenc az európai gazdasági növekedés fenntarthatóságával foglalkozó munkacsoportban tartja meg előadását. Ebben a szekcióban vesz részt a német gazdasági és technológiaügyi miniszter, a francia kereskedelmi miniszter és az OECD főtitkára is. Svájci látogatásakor a kormányfő  találkozik több magyarországi befektetővel, és tárgyal Viktor Janukovics ukrán miniszterelnökkel.

A miniszterelnököt útjára elkíséri Kóka János gazdasági miniszter. A miniszterelnök menetrend szerinti repülőjárattal utazik Svájcba, és várhatóan csütörtök délután érkezik vissza.

Ugrás vissza Ugrás vissza...