Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Kérdezze az Egyenlő Bánásmód Hatóság elnökét!

Cikk:

Hátrányos megkülönböztetés miatt romák, ötven év feletti munkavállalók, hetven év feletti hitelfelvevők és gyermekvállalást tervező női alkalmazottak fordulnak leggyakrabban az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz. Csütörtökön Demeter Judit, az EBH elnöke élőben válaszol az olvasók kérdéseire a portál on-line fogadóóráján.

Csütörtökön, délelőtt 11 órától Demeter Judit, az Egyenlő Bánásmód Hatóság elnöke élőben válaszol olvasóink kérdéseire a kormányzati portál on-line fogadóóráján. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2005 óta lép fel a hátrányos megkülönböztetés ellen. A hatósághoz eddig érkezett ügyek alapján az 50 év feletti munkavállalókat, a gyermekvállalást tervező női alkalmazottakat és a romákat éri a legtöbbször hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. Az elmúlt időszakban egyre több megkeresés érkezik a hatósághoz a kötelező akadálymentesítéssel kapcsolatban, illetve amiatt, hogy a bankok sokszor kizárják a hitelnyújtásból a 70 éven felüli ügyfeleket.

Ügyfélkapu-regisztrációval rendelkező olvasóink a portál Párbeszéd fórumán küldhetik el kérdéseiket, javaslataikat, a regisztrációval nem rendelkezők kérdéseit pedig az info@magyarorszag.hu e-mail címen várjuk.

Hasznos linkek:

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság honlapja

Ugrás vissza Ugrás vissza...