Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Megkezdődött az Építészet hónapja fesztivál

Létrehozva: 2005. október 3.
Módosítás: 2005. október 4.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Harmadik éve rendezik meg októberben az Építészet hónapja fesztivált. Kolber István miniszter szerint következő időszakban az Európai Unió tagjaként több lesz a fejlesztési forrás, az építési lehetőség és nagyobb lesz az építészek felelőssége is az ország arculatának formálásában.

Hat városban, 32 helyszínen, és 66 eseménnyel irányítja az érdeklődők figyelmét az építészetre az Építészet hónapja fesztivál. Kolber István regionális fejlesztésért felelős tárca nélküli miniszter az Építészet világnapján tartott megnyitón elmondta, a többszörös esemény többszörös lehetőség arra, hogy beszéljünk az építészetről, amelyről néha a társadalom megfeledkezik, holott a kultúra és a művészet azon eleme, amely a leginkább befolyásolja életminőségünket.
Ráirányítanák a figyelmet az építészetre
A következő időszakban az Európai Unió tagjaként az ország fejlődése újabb lendületet vehet, több lesz a fejlesztési forrás, az építési lehetőség. Az építészek felelőssége is nagyobb lesz ugyanakkor abban, hogy milyen lesz az ország arculata, és mennyi turista jön majd Magyarországra - mondta a miniszter. Kolber István bejelentette, országgyűlési határozat készül annak érdekében, hogy az építészetre ráirányítsák a figyelmet, és gyakrabban legyen tárgya a közbeszédnek.
Kiállítás október 15-ig
Bojár Iván András, a fesztivál igazgatója elmondta, az eseményt 2002 óta rendezik meg az Octogon építészeti magazin szervezésében minden év októberében, egyre bővülő tartalommal. A fesztivál nyitó rendezvénye az október 15-ig látható II. Országos Építészeti Kiállítás, amely az elmúlt tíz év díjazott épületeit mutatja be, valamint a Képzőművészeti Egyetem látványtervező szakos hallgatóinak bemutatkozása, amelyet október 10-ig látogathatnak az érdeklődők. A megnyitón adták át a Pro Architectura díjakat is.
Ugrás vissza Ugrás vissza...