Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Szakmai táborok indulnak a nyáron fiatalok számára

Létrehozva: 2012. április 17.
Módosítás: 2012. április 17.
Forrás: MTI

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Tematikus táborokról szóló pályázati kiírás jelent meg az Erzsébet-tábor nyári programjai között. A táborokat főként a Balaton partján rendezik meg, június 18-a és augusztus 25-e között. Többségükre sportegyesületek és oktatási intézmények jelölhetnek 18 év alatti tanulókat. A táborokra május 20-ig lehet jelentkezni. A jelentkezőknek a család anyagi helyzetétől függően 5, illetve 10 ezer forintos önrészt kell vállalniuk.

Az alkotóművészeti tábort Borza Teréz porcelánművész, a birkózótábort Komáromi Tibor birkózó, a cselgáncstábort Hadfi Dániel és Kovács Antal cselgáncsozók, az előadó-művészeti tábort Horváth Ádám operaénekes, a honismereti tábort Pál Ferenc levéltárvezető, a küzdősport-tábort Kovács István és Erdei Zsolt profi világbajnok bokszoló vezetésével rendezik meg. A labdarúgótábort Vincze Ottó többszörös válogatott játékos, a népművészeti tábort Parais István koreográfus, a tehetségkutató sporttábort Balogh Gábor öttusázó, a vízilabdatábort Székely Bulcsú, a vízimentőtábort a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vezeti.

A táborokat - a korábbiakban meghirdetett szociális üdültetéshez hasonlóan - az étkezési célú Erzsébet-utalványokból származó bevételből finanszírozzák.

A pályázatok részleteiről a www.erzsebetprogram.hu honlapon lehet tájékozódni.

Ugrás vissza Ugrás vissza...