Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:A Facebook-on népszerűsítik a Kormányzati Karrier Expót

Létrehozva: 2010. szeptember 14.
Módosítás: 2010. szeptember 14.
Forrás: MTI

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Toborzó játékot indított a kormány a Facebook közösségi portálon. A ReGeneráció programhoz csatlakozók között kisorsolandó fődíj: a nyertes egy napot tölthet el Nagy Anna kormányszóvivővel. A Kormányzati Karrier Expóra a közigazgatás iránt érdeklődőket várják szombaton a Millenárison.

A napokban jelentette be a közigazgatási és igazságügyi miniszter, hogy szeptember 18-án, Magyarország történetében először lesz Kormányzati Karrier Expo; a hagyományteremtő, a közigazgatás népszerűsítését célzó rendezvényre az e terület iránt érdeklődő friss diplomásokat, pályakezdőket várják. Navracsics Tibor a szeptember 6-i kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta, az expó része annak a szemléletváltásnak, amelyet a kormány a közigazgatás átalakításával szorgalmaz, azaz hatékonyabb, a szaktudást és a rátermettséget elismerő közigazgatás megteremtéséhez járul hozzá.

A Millenárisra kitelepülő standokon személyesen lehet majd megismerkedni a minisztériumok, államtitkárságok, és háttérintézmények tevékenységével. A rendezvényen mutatják be a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjat, melynek keretén belül 2010-2011-ben 300 diplomás fiatalnak szerezhet majd tapasztalatokat az EU-országokban, a szakterületüknek megfelelő kormányzati intézményeknél.

A Facebook-on kedden elindított toborzó játék szerint, aki csatlakozik a ReGeneráció - Kormányzati Karrier Expo közösségéhez, és benne lesz az első 2.000 jelentkező között, az automatikusan részt vesz egy sorsoláson, amelynek győztese egy teljes napot tölthet Nagy Anna kormányszóvivővel. A jelentkezőknek nem kell mást tenniük, mint csatlakozniuk a Facebookon a ReGenerációhoz, és meghívni minél több barátjukat. "Tölts egy teljes napot Nagy Anna kormányszóvivővel, látogass el vele egy sajtótájékoztatóra, és less be a közigazgatás csúcsának kulisszáé mögé!" - szól a játékfelhívás.

ReGeneráció - A Kormányzati Karrier Expo blogja >>>

Ugrás vissza Ugrás vissza...