Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Pályázattal keresik a munkaügyi tárca új helyettes államtitkárát

Létrehozva: 2003. szeptember 17.
Módosítás: 2003. december 13.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium meghirdette pályázatát a felnőttképzési helyettes államtitkár posztjának betöltésére. A pozíciót korábban betöltő Benedek Andrást július közepén nevezték ki a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium közigazgatási államtitkárává.
A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium pályázatot írt ki a felnőttképzési helyettes államtitkári poszt betöltésére. A kiírásra felsőfokú végzettségű, legalább 5 éves vezetői és 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező magyar állampolgárok jelentkezhetnek, az elbírálásnál előnyt jelent a közigazgatási szakvizsga és több európai nyelv ismerete.
Nemzetbiztonsági ellenőrzés
A pályázathoz csatolni kell a jelentkező hatályos jogszabályokra és saját szakmai véleményére épülő koncepcióját a szakterület irányításáról, szakmai önéletrajzát, erkölcsi bizonyítványát. A helyettes államtitkári poszt fontos és bizalmas pozíciónak minősül, betöltéséhez a nyertes pályázónak vagyonnyilatkozatot kell tennie, és át kell esnie a nemzetbiztonsági ellenőrzésen.
A pályázatról a miniszter a határidő lejártától számítva 30 napon belül dönt, a kiválasztott pályázóknak képesség- és alkalmassági vizsgálaton is át kell esniük, megbízásuk határozatlan időre szól. Az FMM fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelenné nyilvánítsa.
A részletes pályázati kiírás elolvasható az FMM honlapján.
Ugrás vissza Ugrás vissza...