Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Kérdezzen a budapesti rendőrfőkapitánytól!

Létrehozva: 2005. október 10.
Módosítás: 2005. október 11.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Internetes fogadóórát tart a Kormányzati Portálon a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője. Gergényi Péter kedden válaszol az olvasók által feltett kérdésekre.

Gergényi Péter, Budapest rendőrfőkapitánya kedden, 11 órai kezdettel on-line fogadóórát tart a Magyarország.hu Kormányzati Portál fórumán.
A főkapitány minden, Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz kapcsolódó témakörben várja az érdeklődők kérdéseit.
Mindazok, akik a Kormányzati Portálon nem rendelkeznek regisztrációval, az info@magyarorszag.hu e-mail címre küldhetik el kérdéseiket.
Az on-line interjú a Válaszol: Gergényi Péter rendőrfőkapitány, BRFK című témában érhető el.
Ugrás vissza Ugrás vissza...