Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Partnereink!

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér „EESZT csatlakozásra használható informatikai rendszer engedélyezése iránti kérelem” tárgyban indítható kérelme kapcsán az e-aláírás szolgáltatásban fellépő hiba miatt a hatósági döntések kiadása vonatkozásában az elektronikus ügyintézés szünetel. 

A hiba elhárítása alatt ügyfeleinknek lehetősége van a kérelem elektronikus úton történő benyújtására.

Kérdés esetén az EESZT Kontakt Center tud felvilágosítást nyújtani.

A hiba észlelésének időpontja: 2021.01.12.

MORZSÁK

TARTALOM:Már több mint 233 ezren pályáztak a Tiszta Haszon Programra

Cikk:

A Tiszta Haszon Programban januári indulása óta több mint 233 ezren pályáztak, ami azt mutatja, hogy egyre többen ismerik és a közteherviselést egyre többen érzik fontosnak - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő csütörtökön a Számlával a milliókért alcímű akció augusztusi nyerteseinek díjátadóján Budapesten.

A programot azért indította útnak a kormányzat, hogy a számlaadásra és számlakérésre ösztönözze az embereket - idézte fel a kormányszóvivő.

Hozzátette: szeptemberben 15.495-en küldték be lakossági szolgáltatásról kiállított számlájukat a Tiszta Haszon Program - Számlával milliókért akció keretében. Több mint 14.500-en interneten, a többiek pedig sms-ben küldték be az adatokat.

A programban minden 14 évnél idősebb állampolgár pályázhat számlájával, közüzemi számlákkal azonban nem. A számla adatait kell elküldeni sms-ben a 06-70/70-70-007-es telefonszámra vagy beküldeni a www.szamlavalmilliokert.hu honlapon található űrlap kitöltésével.    
A pályázók közül havonta tízen nyerhetnek sorsolással nettó 1 millió forintot.
Ugrás vissza Ugrás vissza...