Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Az olimpia alatt egymilliárdot költ hirdetésre az NFÜ

Cikk:

Az átlagosnál nagyobb médiafogyaszás miatt az olimpia alatt hirdet a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. Az NFÜ jogszabályi kötelessége, hogy a lakosság legszélesebb körét a leghatékonyabban tájékoztassa a Nemzeti Fejlesztési Terve eredményeiről.


Az olimpia alatt kíván 1 milliárd forintért hirdetni a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), ezért gyorsított meghívásos eljárást kezdeményezett, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az NFÜ a gyorsított eljárást azzal indokolta, hogy jogszabályi kötelezettsége a Nemzeti Fejlesztési Terv eredményeinek népszerűsítése, és a lakosság legszélesebb körének tájékoztatása, a leghatékonyabb módon. Ennek az olyan kommunikációs környezet felel meg, ahol a médiafogyasztás magasabb az átlagosnál. Ezt biztosítja az idei olimpia alatti kampány, amelyhez a szerződést legkésőbb augusztus 7-ig meg kell kötnie. Ezért nem választhatta az NFÜ a nyílt eljárást.

Az ajánlati felhívás definíciója szerint a közbeszerzés tárgya: az uniós fejlesztési források eredményes végrehajtását támogató kommunikációs tevékenységhez kapcsolódó médiavásárlás. A feladat két részből áll, az első 733.333.333 forint tévé-, rádió-, írott sajtóbeli- és közterületi reklámokra fordítandó. A második 366.666.667 forintos rész pedig az egyéb közérdekű médiavásárlásokat tartalmazza.

A jelentkezés feltételei

Az egyes feladatokra külön is lehet jelentkezni. Az első feladatnál az ajánlattevő éves forgalmának az elmúlt két évben - évenként - el kellett érnie a 600 millió forintot. A második feladatnál 300 millió forint ugyan ez a feltétel.

A referencia az első feladatnál az utóbbi három évben - ugyan csak évenként - egy-egy legalább 200 millió forint értékű országos kampány. A második feladatnál az évenkénti közérdekű médiavásárlásnak el kell érnie az 50 millió forintot. Az ajánlattételi - jelentkezési - határidő július 10. Az ajánlatok értékelése során az összességében legelőnyösebb ajánlatot fogja kiválasztani az NFÜ. Mindkét feladatnál legnagyobb súllyal az ajánlati ár esik latba.

Ugrás vissza Ugrás vissza...