Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Az oktatási tárca szerződést bont az Idea-Lab Kft.-vel

Létrehozva: 2003. június 25.
Módosítás: 2003. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

Köszönjük szavazatát

Cikk:

Az Oktatási Minisztérium kezdeményezte a Nemzeti Szakképzési Intézet főigazgatójánál, hogy bontsa fel az Idea-Lab Kft.-vel kötött félmilliárd forintos szerződést. A céget szakmagazin és weblap készítésével bízták meg, az Idea azonban korábban egyáltalán nem foglalkozott ilyen feladatokkal.
Az Oktatási Minisztérium (OM) szakképzési helyettes államtitkára szerdán kezdeményezte a Nemzeti Szakképzési Intézet (NSZI) főigazgatójánál, hogy bontsa fel az Idea-Lab Kft.-vel kötött szerződést - tájékoztatta a tárca az MTI-t. A lépést Jakab János azzal indokolta, hogy "problémák voltak a teljesítéssel", de mivel folyamatban lévő ügyről van szó, további részleteket nem kívánt elárulni.
Az OM korábbi szakképzési helyettes államtitkára, Sári Lajos - aki a Nemzeti Szakképzési Intézet felügyeletét látta el - június 5-én mondott le, miután egy belső vizsgálat érintettséget tárt fel az NSZI és az Idea-Lab Kft. közötti megállapodással kapcsolatban.
Az Idea korábban telefonkártya-automatákat adott el
Az oktatási tárca felügyelete alatt álló intézet március 3-án pályázatot írt ki az informatikai információs terület fejlesztésére. A győztes cégnek, az Idea-Lab Kft.-nek három évig egy negyven oldalas szakmagazint kell kiadnia CD-melléklettel évi tíz alkalommal, weblapot kell készítenie, illetve egy bevásárlóközpontban információs pontot kell létesítenie. A társaság - amely korábban telefonkártya-automaták kereskedelmével foglalkozott - félmilliárd forintért vállalta el a megbízatást.
Ugrás vissza Ugrás vissza...