Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:GYISM-pályázat nonkonform kezdeményezések támogatására

Létrehozva: 2003. október 29.
Módosítás: 2003. december 13.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Gyermek- és ifjúságügy területén mintegy 14,5 millió forinttal támogatja az illetékes tárca azokat a kezdeményezéseket, melyek az eddigi pályázati témákhoz nem kapcsolódtak. A pályázatok december elsejéig adhatók be.
A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa (GYIA Tanács) pályázatot hirdet olyan gyermek- és ifjúságügy területén megvalósuló, úgynevezett nonkonform kezdeményezések támogatására, amelyek az eddig kiírt pályázati témákhoz nem kapcsolhatók, s így nem juthattak állami forráshoz.
A pályázaton alapítványok (a közalapítványok kivételével), közhasznú társaságok, társadalmi szervezetek (kivéve pártok, szakszervezetek), egyházak ifjúsági szerveződései indulhatnak. A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium (GYISM) erre a célra mintegy 14,5 millió forintot fordít.
Határidő: december 1.
A pályázatokat a MOBILITÁS 1590 Budapest, Postafiók 102. címre kell beküldeni, vagy személyesen a MOBILITÁS Pályázati Igazgatóságánál (1145 Budapest, Amerikai út 96.) lehet leadni december 1. 16.00 óráig. Az érvényes pályázatokat a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa december 31-ig bírálja el.
Az elbírálásánál előnyt jelent az újdonságértékkel bíró kezdeményezések és a multiplikátor hatású programok. Olyan programmal nem lehet pályázni, amely a GYISM, GYIA Tanács vagy az illetékes Regionális Ifjúsági Tanács 2003-as pályázati kiírásain megfelelt volna (az is, amely pályázott, de nem nyert), és olyan szervezet sem pályázhat, amelynek lejárt határidejű elszámolatlan pályázata van az említett pályázati rendszerekben.
A pályázati űrlap a GYISM honlapján a Pályázatok rovatban tölthető le.
Ugrás vissza Ugrás vissza...