Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Innovációs stratégia készül Matolcsy György vezetésével

Cikk:

Kora őszre elkészül a nemzeti innovációs stratégia, amely egységben lesz az oktatással, a kutatási tevékenységgel, valamint a fejlesztési súlypontok meghatározásával. Az innovációs tanácsadó testületet a nemzetgazdasági miniszter vezeti.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, a "Kutatóegyetemi mérföldköveink 2012" című konferencia szünetében tartott tájékoztatón Csizmadia Norbert, a Nemzetgazdasági Minisztérium tervezéskoordinációért felelős államtitkára hangsúlyozta: a hosszú távú növekedésnek kulcseleme az innováció. Hozzátette: Matolcsy György miniszter vezetésével a stratégiaalkotás folyamatában létrejött az innovációs tanácsadó testület, amelynek munkájában kutatók, gazdasági, egyetemi szakemberek, szakmai szervezetek is részt vesznek. Az innovációs tanácsadó testület feladata, hogy - a gazdaságfejlesztési program részeként - kialakítsa a nemzeti innovációs stratégiát.

Ugrás vissza Ugrás vissza...