Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Az év végéig lehet pályázni a panelprogramra

Létrehozva: 2005. augusztus 19.
Módosítás: 2005. augusztus 22.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az eredetileg kiírt szeptember 30-ról december 30-ra hosszabbította meg a panelprogram pályázatainak beadási határidejét Kolber István fejlesztési miniszter.
A regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter pénteken módosította a panelprogram pályázati felhívását, melynek értelmében az idei pályázatok beadási határideje szeptember 30. helyett december 30. - közölte a hivatal kommunikációs igazgatója.
Galambos Tamás tájékoztatása szerint a pályázatok elbírálása a módosítástól függetlenül szeptember 30-tól folyamatosan zajlik.
"A beadási időszak kibővítését részben a megnövekedett érdeklődés, részben pedig a Panel plusz program életbelépése indokolta, melynek segítségével kedvezményes kamatozású kölcsönök révén azok a rászoruló lakóközösségek és önkormányzatok is részt vehetnek a panel-felújítási programban, akik nem rendelkeznek kellő önerővel. Ezzel további több ezer család életminőségén tud érdemben javítani a kormány" - olvasható a közleményben.
Ugrás vissza Ugrás vissza...