Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Az év végéig lehet pályázni a panelprogramra

Létrehozva: 2005. augusztus 19.
Módosítás: 2005. augusztus 22.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az eredetileg kiírt szeptember 30-ról december 30-ra hosszabbította meg a panelprogram pályázatainak beadási határidejét Kolber István fejlesztési miniszter.
A regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter pénteken módosította a panelprogram pályázati felhívását, melynek értelmében az idei pályázatok beadási határideje szeptember 30. helyett december 30. - közölte a hivatal kommunikációs igazgatója.
Galambos Tamás tájékoztatása szerint a pályázatok elbírálása a módosítástól függetlenül szeptember 30-tól folyamatosan zajlik.
"A beadási időszak kibővítését részben a megnövekedett érdeklődés, részben pedig a Panel plusz program életbelépése indokolta, melynek segítségével kedvezményes kamatozású kölcsönök révén azok a rászoruló lakóközösségek és önkormányzatok is részt vehetnek a panel-felújítási programban, akik nem rendelkeznek kellő önerővel. Ezzel további több ezer család életminőségén tud érdemben javítani a kormány" - olvasható a közleményben.
Ugrás vissza Ugrás vissza...