Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Kinevezték a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkárait

Cikk:

Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn kinevezte a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkárait. A kül- és biztonságpolitikai, a kisebbségi és nemzetpolitikai, valamint az infokommunikációs szakállamtitkári posztokon nincs változás, a válságkezelő program összehangolását Hegedűs Dóra irányítja.

Keddi hatállyal kinevezte Bajnai Gordon kormányfő a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) szakállamtitkárait - közölte a kormányszóvivői iroda hétfőn. A MeH kül- és biztonságpolitikai szakállamtitkára Banai Károly marad, a kisebbség- és nemzetpolitikáért felelős szakállamtitkári posztot továbbra is Gémesi Ferenc tölti be, az infokommunikációért és e-közigazgatásért felelős szakállamtitkári feladatokat pedig a jövőben is Bódi Gábor látja majd el.

Fadgyas Gábor a miniszterelnök nyilvános szerepléseiért felelős szakállamtitkárként, Kiss Ambrus pedig társadalompolitikai szakállamtitkárként fog dolgozni a MeH-ben. A kormányzati személyügyi és közszolgálati szakállamtitkári teendőket Makszin Péter fogja ellátni.

A válságkezelő program végrehajtásának összehangolásáért felelős szakállamtitkár posztját Hegedüs Dóra tölti be majd be, aki kormánybiztosként fogja ellátni feladatait. A kormányfő a Miniszterelnöki Hivatal igazgatási szakállamtitkárának Csáky Bernadettet nevezte ki.

Ugrás vissza Ugrás vissza...