Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. július 10-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Díjazták a minőségügyben sikeres vállalatokat

Létrehozva: 2005. december 9.
Módosítás: 2005. december 9.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A minőségügyben kiemelkedő eredményt elérő gazdálkodó szervezeteknek idén is odaítélték a Nemzeti Minőségi Díjakat. Az elismerés nagyköveti címét ketten vehették át.

Szanyi Tibor , a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) politikai államtitkára pénteken átadta a 2005. évi Nemzeti Minőségi Díj elismeréseket a Parlamentben.
A közepes méretű termelő vállalati kategóriában a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. részesült az elismerésben. Szolgáltató kategóriában az E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Rt. kapta a díjat.
Az ünnepségen Szanyi Tibor elmondta: mindabban a fejlődésben, amit az ország elért, szerepet játszott az elmúlt tizenöt évben az országba vonzott több mint 50 milliárd eurónyi külföldi működőtőke, ami Kelet-Közép-Európában egy főre vetítve is a legjobb teljesítmény.
Hatvani György , a GKM helyettes államtitkára, a Nemzeti Minőségi Díj Bizottság elnöke az ez évi pályázattal kapcsolatban elmondta, hogy a pályázatok szakmai színvonala javult, több kritériumban is eléri az európai nívót.
A Nemzeti Minőségi Díj pályázaton elért eredményének elismeréseként Európai minőségügyi szervezetének, az EFQM-nek oklevelét kapta a Papyrus Hungária Rt., valamint a Debreceni Hőszolgáltató Rt.
A Nemzeti Minőség Klub tagsága által 1998-ban alapított Nemzeti Minőségi Díj Nagykövete címet kapta Megyeri József , az Imerys Tűzállóanyaggyártó Kft. minőségügyi vezetője, valamint Pónya Gábor , a T-Mobile Rt. TQM-menedzsere.
A minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek elismerésére 1996-ban alapította az akkori miniszterelnök a Nemzeti Minőségi Díjat, amelyet évente osztanak ki.
Ugrás vissza Ugrás vissza...