Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Átadták a Nemzeti Minőségi Díjakat

Létrehozva: 2006. november 8.
Módosítás: 2006. november 8.
Forrás: MTI

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök átadta a 2006. évi Nemzeti Minőségi Díj elismeréseket kedden a fővárosi Vasúttörténeti Parkban.
A kis- és közepes méretű termelő, szolgáltató szervezet kategóriában Nemzeti Minőségi Díjat kapott a Papyrus Hungária Zrt.
A nagyméretű termelő vagy szolgáltató szervezet kategóriában Nemzeti Minőségi Díj elismerésben részesült a Nyírségvíz Nyíregyháza és Térsége Víz- és Csatornamű Rt.
A közszolgáltató szervezet kategóriában Nemzeti Minőségi Díjat kapott a Zala Megyei Kórház.
A minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek elismerésére 1996-ban alapította az akkori miniszterelnök a Nemzeti Minőségi Díjat, amelyet évente osztanak ki.
A Nemzeti Minőségi Díj átadását követően az európai minőségügyi szervezet, az EFQM Kiválóság Díj elismeréseit adták át.
Az EFQM Kiválóság Fődíj elismerést kapta a nagyvállalati és üzleti egységei kategóriában a német BMW Group Chassis and Driveline Systems Productions, a dán Grundfos A/S, a német TNT Express GmbH. Ebben a kategóriában díjat kapott a németországi székhelyű Knorr-Bremse Europe, amely magyarországi érdekeltséggel is rendelkezik, a német T-Systems Multimedia Solutions GmbH, a General Motors Powertrain Hungary Ltd.
Az EFQM Kiválóság Fődíj elismerésben részesült a közszolgáltatás, kis- és középvállalkozás kategóriában az észak-ír St. Mary's College. Ebben a kategóriában díjazott lett a spanyol Sociedad Coorperativa De Ensenanaza Colegio Vizcaya, az észt TNT Express Worldwide Eesti AS, az olasz Villa Massa cég.
Ugrás vissza Ugrás vissza...