Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Felmentették az MNV Pest megyei iroda megbízott vezetőjét

Cikk:

Belső vizsgálatot rendelt el és azonnali hatállyal felmentette a Pest Megyei Területi Iroda megbízott vezetői munkaköréből Balogh Tamást a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a vagyonkezelő vezérigazgatója, Kamarás Miklós.

A vezérigazgató hétfőn reggel utasította az MNV Belső Ellenőrzési Irodáját, hogy haladéktalanul kezdje meg a vizsgálatot az összességében 2500 hektáros, Pest megyei terület haszonbérletére érkezett pályázatokkal kapcsolatos szabálytalanságok ügyében, annak érdekében, hogy valamennyi körülmény és személyi felelősség tisztázódjon.

A Pest megyei iroda megbízott vezetője a haszonbérleti pályázatok átvételének szabályosságáért is felelős, Balogh Tamás ezt a megbízatást jelenlegi munkakörének megtartása mellett látta el - közölte az MNV. Balogh Tamás továbbra is betölti a vagyonkezelőnél a  vagyonhasznosítási és területi koordinációs vezető menedzser munkakört. A Pest megyei területi iroda megbízott vezetői funkciója arra az időre szólt, amíg nem töltik be ezt a tisztséget - mondta el Zicherman Zsolt, az MNV Zrt. szóvivője.

Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója szombaton sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, mert álláspontja szerint trükköznek az állami földek haszonbérletére kiírt pályázatok érkeztetésével, elbírálásával a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-n belül. A konkrét esettel kapcsolatban azt mondta: a 2500 hektáros Pesti megyei terület haszonbérletére érkezett pályázatokat idő előtt felbontották, s a felbontás tényét visszamenőleges dátummal próbálták legalizálni.

Ugrás vissza Ugrás vissza...