Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Új informatikai eszközöket szerezhet be 20 eMagyarország Pont

Cikk:

Eredményesen zárult a meglévő, többfunkciós megyei eMagyarország Pontok támogatására szeptemberben kiírt, 20 millió forintos keretösszegű pályázat. A felhívásra a fővárosból és mind a 19 megyéből összesen 65 szervezet jelentkezett. A húsz nyertes között települési önkormányzatok, művelődési intézmények, könyvtárak és helyi non-profit egyesületek egyaránt megtalálhatók.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai felügyelete alatt működő Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) keretében működő eMagyarország Centrum 2014. szeptember 22-én írta ki pályázatát. A Bíráló Bizottság a formai ellenőrzés után a közelmúltban összeült és meghozta döntését a 20 nyertesről (tételes listájuk a csatolt táblázatban olvasható).
 
A pályázaton sikeresen szereplő eMagyarország Pontok egyenként legfeljebb 1 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapnak. Az elnyert forrás ingyenes ismeretterjesztő előadások, helyszíni látogatások megszervezésére, a feladatellátáshoz szükséges informatikai eszközök (pl. asztali számítógép, notebook, tablet és alkatrészeik) beszerzésére fordítható.
 
A pályázati támogatás az eMagyarország Pontok szolgáltatási színvonalának növelését, az információs társadalom és tudásalapú gazdaság fejlesztését, a digitális készségek népszerűsítését szolgálja.
Ugrás vissza Ugrás vissza...