Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Megjelent a pályázat az idei Nemzeti Minőségi Díjra

Cikk:

Meghirdette a pályázatot a 2012. évi Nemzeti Minőségi Díj elnyerésére a nemzetgazdasági miniszter - az erről szóló tájékoztatás a Hivatalos Értesítő keddi számában jelent meg. Pályázatot belföldi székhelyű gazdálkodó szervezetek nyújthatnak be, amelyek termelő, illetve szolgáltató tevékenységet végeznek, a cél a minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek tevékenységének elismerése.

A pályázási szándékot 2012. augusztus 27-én 16 óráig kell jelezni, a pályázati anyagot legkésőbb 2012. szeptember 24-én 16 óráig kell benyújtani a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesülethez. A pályázat elkészítéséhez és benyújtásához szükséges jelentkezési lap és a részletes, valamennyi szükséges információt tartalmazó pályázati útmutató beszerezhető az egyesülettől, illetve letölthető a www.kivalosag.hu honlapról.

A beérkezett pályázatokat a Nemzeti Minőségi Díj Bizottság bírálja el, szakértők bevonásával. A bizottság javaslatát a nemzetgazdasági miniszter terjeszti döntésre a miniszterelnök elé. Összesen négy díj ítélhető oda, a termelő és szolgáltató szervezetek nagy-, valamint a kis- és közepes vállalkozói kategóriájában.

A nyertesek oklevelet és névre szóló képzőművészeti kisplasztikát kapnak teljesítményük elismeréseként, amelyet a miniszterelnök ünnepélyes keretek között nyújt át. A nyertesek jogosultak a díj elnyerését üzleti dokumentumaikon, reklámanyagaikon feltüntetni.

Ugrás vissza Ugrás vissza...