Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Kérdezzen az OEP főigazgatójától! 

Létrehozva: 2005. április 19.
Módosítás: 2005. április 21.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Kiss József, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója lesz a Magyarország.hu fogadóórájának vendége szerdán 11 órától. A főigazgatót egyebek mellett az EU-s egészségbiztosítási kártyáról és az egészségbiztosítási ellátásról szóló új törvényről lehet majd kérdezni.

Kérdezzen Kiss Józseftől az online fogadóórán!

Internetes fogadóórát tart április 20-án, szerdán 11 órától a Magyarország.hu-n Kiss József , az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója. Az OEP vezetőjét akkreditált felhasználóink a Válaszol: Kiss József OEP főigazgató című topikban kérdezhetik. Akkreditációval nem rendelkező olvasóink az info@magyarorszag.hu e-mail címre küldhetik kérdéseiket.

A fogadóóra tervezett legfontosabb témái között szerepel az E-111 formanyomtatványt októbertől felváltó új EU-kártya, valamint ehhez kapcsolódóan az, hogy ki jogosult erre a kártyára, és változik-e ennek bevezetésével az igénybe vehető ellátások köre. Előreláthatólag szó lesz a fogadóórán az egészségbiztosítási ellátásról szóló új törvényről, amelynek általános vitája kedden kezdődik a parlamentben.

A fogadóórán emellett várhatóan szó lesz még az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásokkal kapcsolatos kérdésekről, valamint az egészségbiztosítási ellátások igénybevételére való jogosultságról is.

Ugrás vissza Ugrás vissza...