Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Kérdezzen az OEP főigazgatójától! 

Létrehozva: 2005. április 19.
Módosítás: 2005. április 21.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Kiss József, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója lesz a Magyarország.hu fogadóórájának vendége szerdán 11 órától. A főigazgatót egyebek mellett az EU-s egészségbiztosítási kártyáról és az egészségbiztosítási ellátásról szóló új törvényről lehet majd kérdezni.

Kérdezzen Kiss Józseftől az online fogadóórán!

Internetes fogadóórát tart április 20-án, szerdán 11 órától a Magyarország.hu-n Kiss József , az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója. Az OEP vezetőjét akkreditált felhasználóink a Válaszol: Kiss József OEP főigazgató című topikban kérdezhetik. Akkreditációval nem rendelkező olvasóink az info@magyarorszag.hu e-mail címre küldhetik kérdéseiket.

A fogadóóra tervezett legfontosabb témái között szerepel az E-111 formanyomtatványt októbertől felváltó új EU-kártya, valamint ehhez kapcsolódóan az, hogy ki jogosult erre a kártyára, és változik-e ennek bevezetésével az igénybe vehető ellátások köre. Előreláthatólag szó lesz a fogadóórán az egészségbiztosítási ellátásról szóló új törvényről, amelynek általános vitája kedden kezdődik a parlamentben.

A fogadóórán emellett várhatóan szó lesz még az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásokkal kapcsolatos kérdésekről, valamint az egészségbiztosítási ellátások igénybevételére való jogosultságról is.

Ugrás vissza Ugrás vissza...