Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:A héten dönt a T. Ház az Egészség Évtizede programról

Cikk:

Várhatóan a héten dönt a parlament a Munka törvénykönyvének módosításáról, az Egészség Évtizede programról és az európai üzemi tanács létrehozásáról. Két vizsgálóbizottság is felállhat, ha a képviselők támogatják az ellenzéki javaslatokat.
Az Országgyűlésben a héten kétnapos plenáris ülés lesz. A napirend elnöki ajánlásként kerül a Ház elé, mert a Fidesz frakciója nem értett egyet azzal, hogy halasszák el a büntető törvénykönyv módosításának részletes vitáját.
Az ellenzéki párt visszavonta az APEH-vizsgálóbizottság felállításáról szóló országgyűlési határozati javaslathoz beterjesztett módosító indítványait, így a héten az előterjesztés végszavazására kerül sor.
Simicskó indítványa a Ház előtt
Ugyancsak a héten tárgyalja a Ház Simicskó István (Fidesz) indítványát, amely a külföldi fegyveres erők Magyarország területén és légterében való áthaladásának kivizsgálására javasol vizsgálóbizottságot felállítani.
Várhatóan zárószavazásra kerül sor a Munka törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény jogharmonizációs célú módosításáról, az Egészség Évtizede Johan Béla Nemzeti Programról és az európai üzemi tanács létrehozásáról.
Ugrás vissza Ugrás vissza...