Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Mikro-vállalkozások pályázhatnak 222 millió forintra

Cikk:

Mikro-vállalkozások technológia-fejlesztésére írt ki 222 millió forintos pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A keretből elmaradott térségekben támogatnak olyan fejlesztéseket, amelyek EU-forrásból nem finanszírozhatók. Az elnyert összeget nem kell visszatéríteni.

Minimálisan egymillió, maximum tízmillió forint utólagos finanszírozású támogatás a beruházás költségének 70 százalékára igényelhető, azaz a pályázónak legalább 30 százalék saját erővel kell rendelkeznie. A pályázat célja: európai uniós forrásból nem finanszírozható technológiai eszközök beszerzése az elmaradottabb térségekben a gazdaság fellendítésére és a foglalkoztatás növelésére.  A pályázatokat olyan településekről és területekről várnak, ahol az állandó lakosok száma 2010. január elsején ötezer fő alatt volt, vagy a népsűrűség nem érte el a száz főt négyzetkilométerenként. A keretet a tárca a területfejlesztéssel és fejlesztéspolitikával összefüggő feladatokat szolgáló előirányzatból biztosítja.  A pályázatokat 2011. október 3-ig kell benyújtani, a támogatott projektek befejezési határideje 2012. május 31.

Ugrás vissza Ugrás vissza...