Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Hatszáz gyermek lesz a parlamenti karácsonyon

Létrehozva: 2004. december 16.
Módosítás: 2004. december 16.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az Országgyűlés december 19-én tartja gyermekkarácsonyi ünnepségét, amelynek fővédnöke a házelnök. A rendezvényre hatszáz gyermeket várnak az ország minden tájáról.
A Magyar Országgyűlés a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi gyermekkarácsonyi ünnepségét 2004. december 19-én (vasárnap). A rendezvény fővédnöke Szili Katalin , az Országgyűlés elnöke.
Az ünnepségre több mint hatszáz gyermeket várnak az ország minden tájáról. Meghívást kaptak hátrányos helyzetű, állami gondozott, fogyatékos gyermekek, és a Parlamentbe várják a "Nekünk 15" pályázaton eredményesen szerepelt háromszáz tanulót is.
A pályázat a Magyar Köztársaság kikiáltásának 15. évfordulójához kapcsolódóan azt a feladatot adta általános és középiskolásoknak, hogy fogalmazzák meg az előttünk álló 15 évre vonatkozó 15 kívánságukat.
A rendezvényen neves színészek, énekesek segítségével idézik fel a régi idők karácsonyát, a Csodák Palotája, játszóház, táncház szórakoztatja majd a gyermekeket, de részt vehetnek az elmúlt 15 év eseményeire épülő interaktív vetélkedőn is.
Ugrás vissza Ugrás vissza...