Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Egymillióan nyaraltak a főváros tengerpartján

Létrehozva: 2003. augusztus 21.
Módosítás: 2003. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Több mint egymillióan nyaraltak a szerdai zárásig a főváros ideiglenes tengerpartján, a Budapest Plázson.
Több mint egymillió látogatót vonzott a Duna-parti Budapest Plázs, amely kéthetes nyitva tartás után, augusztus 20-án este zárta be kapuit - mondta az MTI-nek a szervező kft. ügyvezető igazgatója. - A Margit híd és a Dráva utca között kialakított városi tengerpartnak sokkal nagyobb sikere volt, mint amire számítottunk - közölte Bér Beatrix.
A homokkal terített rakpart augusztus 7-étől száznál több pálmafával, zuhanyzókkal, nyugágyakkal és kávézókkal várta a látogatókat.
Jövőre is lehet plázs
A plázson a szerdai ünnepnapon voltak a legtöbben. Az ügyvezető ismertetése szerint a rendezvény pénzügyi mérlege egy hét múlva készül el, az azonban már tudható, hogy az idén nem hozott nyereséget. A szervezők ennek ellenére jövőre szeretnék megismételni az eseményt.
Az Újpesti alsó rakpart lezárt szakaszát péntek éjfélig kell átadni a forgalomnak.
Ugrás vissza Ugrás vissza...