Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Portugália szerint nagy esély az uniós csatlakozás

Létrehozva: 2003. március 11.
Módosítás: 2003. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Magyarország uniós csatlakozásáról, az Európai Unió bővítéséről, valamint a magyar-portugál kétoldalú kapcsolatokról tárgyalt kedden Medgyessy Péter és José Manuel Durao Barroso portugál miniszterelnök. A dél-európai állam kormányfője szerint Magyarország nyerni fog az integrációval.
Az Európai Unió bővítése, Magyarország uniós csatlakozása, a közös európai jövő és a magyar-portugál kétoldalú kapcsolatok szerepeltek Medgyessy Péter és José Manuel Durao Barroso portugál miniszterelnök keddi, budapesti tárgyalásának napirendjén. A megbeszélést követő sajtótájékoztatón a magyar kormányfő elmondta, a beszélgetés során arról is eszmét cseréltek, hogy mi vár Európára a következő években. Mint mondta: ebben a kérdésben nincsenek lényegi különbségek a magyar és a portugál álláspont között.
Portugália is nyert a csatlakozással
José Manuel Durao Barroso úgy fogalmazott: az európai integráció óriási lehetőséget jelent a csatlakozó országok számára. Hangsúlyozta: Portugália számára a csatlakozásnak az volt a legnagyobb előnye, hogy az ország egy fejlettebb, versenyképesebb közösség tagjává vált. A dél-európai ország miniszterelnöke kitért arra, hogy Portugália az unió által folyósított pénzösszegekkel versenyképesnek bizonyult az új közegben is.
Magyarország jól tárgyalt
A magyar csatlakozásról szólva kijelentette: az ország a lehető legjobb tárgyalási mechanizmust alkalmazta, és ez lehetővé teszi, hogy nyerjen az uniós csatlakozással. A portugál miniszterelnök szavai szerint a magyar EU-tagság új lendületet adhat a két ország közötti kapcsolatoknak.
Ugrás vissza Ugrás vissza...