Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:A kormány szerdán dönt a Start programról

Létrehozva: 2005. május 24.
Módosítás: 2005. május 24.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A kabinet a szerdai ülésén várhatóan elfogadja a pályakezdő fiatalok munkába állását segítő Start programot - közölte szerdán a kormányszóvivő. László Boglár elmondta, hogy módosul a családi gazdaságokról szóló kormányrendelet is.
A kormány várhatóan elfogadja szerdai ülésén a pályakezdő fiatalok munkába állását segítő Start programot - közölte kedden László Boglár kormányszóvivő. A program értelmében a 25 év alatti, illetve a diplomával rendelkező 30 évnél fiatalabb munkavállalók után a munkaadónak a jelenlegi 36 százalékos járulékok helyett a foglalkoztatás első évében 15, a másodikban 25 százalék járulékot kellene befizetnie. A programról bővebben !
A kormány várhatóan dönt a családi gazdaságokról szóló rendelet módosításáról is. Az új szabályozás szerint nem kell majd feladniuk egyéb, teljes munkaidős kereső tevékenységüket azoknak, akik hivatásszerűen dolgoznak a családi gazdaságban.
A parlamentben még a nyári szünet előtt várható a Száz lépés programhoz kötődő miniszterelnöki bejelentés, ám az ezekhez kötődő törvényhozási munkára már csak az őszi ülésszak elején kerülhet sor.
Ugrás vissza Ugrás vissza...