Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Induló fogyasztóvédelmi magazint támogat az SZMM

Cikk:

Huszonöt millió forinttal támogatja egy új fogyasztóvédelmi magazin - a Teszt Plussz - megjelenését a Szociális és Munkaügyi Minisztérium. A tárca idén összesen 100 millió forintot fordít fogyasztóvédelmi kiadványok támogatására.

Új fogyasztóvédelmi magazin indult, a Teszt Plussz, a lap megjelenését  25 millió forinttal támogatja a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) - ismertette Herczog László szociális és munkaügyi miniszter pénteken. Az SZMM már eddig is három fogyasztóvédelemmel foglalkozó lap - a Kontrol, a Kosár és a Fogyasztóvédelmi Szemle - megjelenését támogatta, ebben az évben a fogyasztóvédelmi újságok megjelenéséhez 100 millió forintot biztosít az SZMM. Herczog László a fogyasztóvédelemmel kapcsolatban kiemelte a lakosság széles körű tájékoztatásának fontosságát a fogyasztóvédelmi témákban, és méltatta a civil szervezetek együttműködését, partnerségét ebben a tevékenységben.

A lap előállításának költségeiből a minisztériumi támogatás 50 százalékot fedez, a többit a piacról kell összeszedniük a működéshez. A magazin 10 ezer példányban jelenik meg, de a cél a 30 ezres példányszám elérése.

Ugrás vissza Ugrás vissza...