Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Hordozható számítógépeket kapnak a tatabányai képviselők

Létrehozva: 2003. augusztus 7.
Módosítás: 2006. április 26.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A korábban elfogadott hosszú távú informatikai stratégiai elképzelések első lépéseként hordozható számítógépet kapnak a tatabányai képviselő-testület tagjai. Az e-közigazgatás megvalósítására összesen 35 millió forintot biztosított a képviselő-testület.
Hordozható számítógépet kapnak munkájuk megkönnyítésére a tatabányai képviselő-testület tagjai. Csütörtökön elsőként a testület legfiatalabb és legidősebb tagja, Schmidt Csaba és Hegedűs Csaba vehette át az eszközt, a számítógépet.
- A későbbiekben a közgyűlés tagjai e számítógépek révén a világhálón keresztül kaphatják meg a közgyűlési előterjesztéseket és más dokumentumokat - közölte a polgármesteri hivatal irodavezetője. Kakuk Tamás elmondta, a közgyűlés által elfogadott hosszú távú informatikai stratégiai elképzelések első lépése a számítógépek átadása. A beruházás megvalósítására összesen 35 millió forintot biztosított a képviselő-testület.
Letölthető nyomtatványok a városi honlapon
A tatabányai önkormányzat a későbbiekben pénzügyi forrásokat biztosít az úgynevezett elektronikus közszolgáltatások teljes körű kialakításához.
- Az e-közigazgatás többek között azt jelenti, hogy az interneten keresztül lehet majd a városházához kapcsolódó legkülönbözőbb ügyeket intézni. A városi honlapról már most, a gyámügyi papírok kivételével az összes nyomtatvány letölthető, s ez meggyorsítja az ügyintézést - fejtegette Kakuk Tamás.
Ugrás vissza Ugrás vissza...