Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Márciusban megjelennek a telephely-fejlesztési pályázatok

Cikk:

Még ebben a hónapban megjelennek a telephely-fejlesztési pályázatok a regionális operatív programokban. A jelentkezéseket májustól lehet beadni, a programra idén 10 milliárd forintot fordítanak – közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

A tervek szerint márciusban megjelennek a telephely-fejlesztési pályázati kiírások a regionális operatív programokban (ROP) - közölte Oravecz Péter, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szóvivője vasárnap.A pontos feltételeket a pályázati kiírás tartalmazza majd, a jelentkezéseket május-júniustól lehet majd beadni. Az idén a telephely-fejlesztési pályázatra 10 milliárd forintot különítettek el.

A kiírás előtt álló telephely-fejlesztési pályázatok társadalmi egyeztetése két hete fejeződött be, jelenleg a beérkezett módosítási javaslatok vizsgálata, lehetőség szerinti beépítése zajlik a végleges kiírás szövegébe.

Tavaly áprilisban a kis- és középvállalkozások számára a telephely-fejlesztési pályázatot 17 milliárd forint kerettel hirdették meg, a pályázók 40 milliárd forint támogatást igényeltek. A múlt évi telephely-fejlesztési pályázaton támogatott projektgazdák 2.000 új munkahely létrehozását és további 15.000 megtartását vállalták három évig.

Ugrás vissza Ugrás vissza...