Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:A becsült költség felébe sem kerül a Várbazár tervezése

Cikk:

A Várgondnokság Nonprofit Kft. által a budai Várbazár rekonstrukciójára és a kapcsolódó közösségi közlekedésfejlesztés komplex tervezésére kiírt nyílt közbeszerzést a Középülettervező (KÖZTI) Zrt. nyerte, az eredetileg becsült nettó 700 millió forint helyett nettó 298,4 millió forinttal - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az elvégzendő feladat a felméréssel indul, majd meg kell tervezni a bontást és a kivitelezést, illetve tendertervet is kell készíteni. A nyertes feladata a tervezői művezetés is. Az értékelésben 55 súlyszámmal szerepelt az ár, 35-tel az ajánlat szakmai színvonala, és 10-zel a teljesítési határidő. Ajánlatot tett még a Bánáti + Hartvig Építész Iroda Kft., továbbá a Várkert Konzorcium, amelynek tagjai: a Mányi István Építész Stúdió Kft., mint konzorciumvezető, továbbá az MCXVI Építészműterem Kft., és az Unitef ’83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt. A projekt az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Régió Operatív Programjában szerepel. Az eredményhirdetés még március 14-én megtörtént, de az csak most jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...