Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Pályázat a vízi turizmus fejlesztésére 23 milliós kerettel

Cikk:

A vidék, a turizmus, elsősorban a vízi turizmus erősítését szolgálja az a csaknem 23 millió forint keretösszegű pályázat, amelyet augusztus elsején írt ki a Nemzeti Erőforrás Minisztérium megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet - jelentette be Soltész Miklós, a tárca államtitkára Tokajban.

Egy pályázó minimum 500 ezer, maximum egymillió forint támogatást nyerhet, ehhez hasonló összegű önerőt kell biztosítani, a felét készpénzben, a másik fele pedig akár közmunkával hozzátehető - mondta a szaktárca szociális, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkára. A pályázat célja vízitúra-táborhelyek kialakítása, felújítása, az infrastrukturális feltételek és a higiéniás körülmények javítása. Az alacsony keretösszeg önmagában nem versenyezhet több milliárdos nagybefektetésekkel, de a települések összefogásával mindenképp erősítheti a vízi turizmust – fogalmazott Soltész Miklós.

Kizárólag elektronikus úton pályázhatnak egyebek mellett közhasznú, vagy kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezetek, egyházak és egyházi fenntartású intézmények, önkormányzatok és fenntartásukban műkődő intézmények, országos sportági szakszövetségek, országos sportszövetségek. A pályázatokat augusztus 31-ig lehet benyújtani, a fejlesztéseket pedig a jövő év április végéig kell befejezni. Ha a pályázat sikeresnek bizonyul, a jövőben nagyobb lehet a támogatás összege.

Ugrás vissza Ugrás vissza...