Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Megjelent a Válságkalauz harmadik része

Létrehozva: 2009. március 20.
Módosítás: 2009. március 20.
Forrás: MTI

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A munka világával és a vállalkozások lehetőségeivel foglalkozó füzet után megjelent a Válságkalauz harmadik része, amely a pénzügyi és fogyasztói tudatossággal foglalkozik - mondta el Budai Bernadett kormányszóvivő.

Megjelent a Válságkalauz harmadik, "Tudatos vásárlás" című része - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő pénteken. A kormány ingyenes kiadványsorozatának első, a munka világával foglalkozó része március 9-én jelent meg, a múlt héten az érdeklődők pedig kézbe vehették a vállalkozások lehetőségeit bemutató tájékoztatót. A sorozat harmadik - utolsó előtti -, "Tudatos vásárlás" című része már elérhető. A kiadvány a pénzügyi és fogyasztói tudatosság, illetve a takarékosság területén ad tanácsokat, ismerteti a lehetőségeket, illetve olyan témákban segít eligazodni a válság idején, mint a fogyasztóvédelem, a lakásfelújítási programok vagy a tudatos vásárlás.

A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy a kiadvány az eddigi gyakorlatnak megfelelően a postákon, a lottózókban, az APEH ügyfélszolgálatain és a nagyobb bevásárlóközpontokban is hozzáférhető. A következő hetekben megjelenik a sorozat utolsó része is, amely a családi költségvetés témakörét dolgozza fel. A kiadványok mellett a válsággal kapcsolatos naprakész információk elérhetők a www.valsagkalauz.hu oldalon is.

Ugrás vissza Ugrás vissza...