Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:APEH: Indul a RangAdó 2. - ezen a héten még lehet nevezni

Létrehozva: 2009. november 2.
Módosítás: 2009. november 2.
Forrás: Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal
2009.11.02.


Nevezéssel indul az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal középiskolai vetélkedője, a RangAdó 2. A tavaly nagy sikerrel zajlott versengés célja a felnövekvő nemzedék adótudatosságának formálása, a tanulók adózási ismereteinek állandó bővítése. A középiskolás csapatok e hét hétfőtől péntekig, azaz november 2-ától november 6-áig jelentkezhetnek az adózási tudáspróbára a www.apeh.hu/rangado internetes oldalon.

A tavalyi első vetélkedőre 194 iskola 664 csapata nevezett. Az APEH azt reméli, hogy az idén is legalább ennyien, vagy még többen jelentkeznek az adózási ismeretekbe szórakoztatva betekintést nyújtó megmérettetésre.
A verseny ezúttal is hasonló rendszerben zajlik, mint a tavalyi debütálásakor, vagyis három internetes forduló után a regionális, majd az országos döntőket tartja meg az adóhatóság. Továbbra is 5 fős középiskolai csapatok nevezhetnek a vetélkedőre, a www.apeh.hu/rangado internetes oldalon megtalálható jelentkezési lap kitöltésével.

A RangAdó 2. első fordulójának feladatsora november végén jelenik meg, és egy hét áll rendelkezésre a kérdések megválaszolására.

Ugrás vissza Ugrás vissza...