Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Te mit tudsz az adózásról? - Rajzpályázatot hirdet gyerekeknek az APEH

Létrehozva: 2010. március 16.
Módosítás: 2010. március 30.
Forrás: Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal
2010.03.16. 

Az adóval, az adózással való ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni. Az állami adóhatóság az adótudatosság fejlesztése érdekében rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak. Az alkotásokat április 30-áig várja a hivatal.

Pályázni két korcsoportban lehet. A 6 -10 illetve a 11-14 éves korúak alkotásait szakértő zsűri bírálja el. Az adózás világát személyes (családi) élmény alapján vagy elképzelt módon bemutató alkotásokat tetszőleges technikával készíthetik az iskolások.

Minden pályázó egy rajzot nyújthat be, amely A/3-as méretben készíthető tetszőleges színekkel és technikával. A pályamunkákat az APEH Központi Hivatalába, a Sajtó és Kommunikációs Főosztályra kell eljuttatni (1054 Budapest, Széchenyi u. 2.)

A lezárt borítékra feladóként a pályázó jeligéjét és pályázati kategóriáját (életkorát) kell ráírni. A pályázati anyagot tartalmazó borítékba helyezve egy másik lezárt borítékban kell feltüntetni a pályázó és az iskola nevét. A feladó helyére ezen is csak a jeligét kell írni. 

A nyerteseket levélben értesíti az APEH, a győztes pályaművek az APEH internetes portálján is megtekinthetők lesznek május 15-től, illetve az adóhatóság szándékában áll, hogy a közeljövőben egy kiadványba gyűjtve meg is jelentesse azokat. Mindkét kategóriában az első három helyezett nagy értékű ajándékcsomagot nyer.

A részletes pályázati felhívás szövege elérhető az APEH honlapján, a www.apeh.hu felületen a „Gyerekeknek/fiataloknak” rovat hírei között, illetve több hazai, ifjúsági magazinban is.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...