Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2022. június 10-én pénteken 16:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

 

Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Domokos László (Állami Számvevőszék) lett a revizor egyesület elnöke

Létrehozva: 2010. december 1.
Módosítás: 2010. december 1.
Forrás: Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal
2010. december 1.


Tisztújítás a Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesületében

Az elmúlt időszakban történt személyi változások nyomán szükségessé vált a pénzügyi és gazdasági ellenőrzés területén dolgozókat tömörítő szakmai civil szervezet vezető testületének megújítása.

A tizenöt éves múltra visszatekintő országos egyesület Budapesten tartott rendkívüli tisztújító küldött  gyűlésén  a szervezet elnökévé Domokos Lászlót az Álllami Számvevőszék elnökét, elnökhelyetteseivé Vida Ildikót, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal elnökét valamint  Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökét választották. A főtitkári teendők ellátására  Gaál Szabolcs Barna, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetője kapott bizalmat.

„Hasznos és értékes munkát végzett a pénzügyi gazdasági ellenőrzés területén dolgozók szakmai kapcsolatainak erősítésében, felkészültségének javításában az Egyesület” – fogalmazta meg sok éves tapasztalatát Kovács Árpád, aki leköszönt elnöki megbízatásáról. A Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete munkájában végzett eredményes tevékenységéért a jelenlévő küldöttek tiszteletbeli elnöknek választották az Egyesület, illetve az Állami Számvevőszék korábbi elnökét.

Ugrás vissza Ugrás vissza...