Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Domokos László (Állami Számvevőszék) lett a revizor egyesület elnöke

Létrehozva: 2010. december 1.
Módosítás: 2010. december 1.
Forrás: Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal
2010. december 1.


Tisztújítás a Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesületében

Az elmúlt időszakban történt személyi változások nyomán szükségessé vált a pénzügyi és gazdasági ellenőrzés területén dolgozókat tömörítő szakmai civil szervezet vezető testületének megújítása.

A tizenöt éves múltra visszatekintő országos egyesület Budapesten tartott rendkívüli tisztújító küldött  gyűlésén  a szervezet elnökévé Domokos Lászlót az Álllami Számvevőszék elnökét, elnökhelyetteseivé Vida Ildikót, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal elnökét valamint  Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökét választották. A főtitkári teendők ellátására  Gaál Szabolcs Barna, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetője kapott bizalmat.

„Hasznos és értékes munkát végzett a pénzügyi gazdasági ellenőrzés területén dolgozók szakmai kapcsolatainak erősítésében, felkészültségének javításában az Egyesület” – fogalmazta meg sok éves tapasztalatát Kovács Árpád, aki leköszönt elnöki megbízatásáról. A Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete munkájában végzett eredményes tevékenységéért a jelenlévő küldöttek tiszteletbeli elnöknek választották az Egyesület, illetve az Állami Számvevőszék korábbi elnökét.

Ugrás vissza Ugrás vissza...