Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Döntés az ÁPV Zrt. igazgatóságának tagjairól

Cikk:


Miniszterelnöki Hivatal
Kormányszóvivői Iroda
Budapest, 2007. augusztus 7.


Megszületett a döntés az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságának tagjairól: Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter Gyurcsány Ferenc felhatalmazása alapján - jóváhagyta Veres János pénzügyminiszter személyi javaslatait.

A szabadságát töltő miniszterelnököt ezen a héten a szociális és munkaügyi miniszter helyettesíti. Lamperth Mónika, ebben a minőségében eljárva, Gyurcsány Ferenc felhatalmazása alapján, az ÁPV Zrt. igazgatóságának tagjává nevezte ki Baranyi Imrét, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet Kht. igazgatóját; Dr. Deák Péter Ferencet, az ÁPV Zrt. vezérigazgatóját; Erdei Tamást, a Bankszövetség elnökét, az MKB elnök-vezérigazgatóját; Gilyán Györgyöt, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát; Dr. Kovács Jánosnét, a Pénzügyminisztérium főosztályvezetőjét; Markó Andreát, a Pénzügyminisztérium szakállamtitkárát; Dr. Roóz Józsefet, a Budapesti Gazdasági Főiskola rektorát és Dr. Varga Gusztávot, GANZ Acél Zrt. vezérigazgatóját.

Az igazgatóság elnökévé - korábbi bejelentésnek megfelelően - Dr. Nagy Jánost nevezte ki a kormányfőt helyettesítő miniszter.

A kinevezések a határozat közzétételekor válnak hatályossá, és 2007. december 31-éig szólnak.

Daróczi Dávid
Kormányszóvivő

Ugrás vissza Ugrás vissza...