Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatjuk, hogy a Közigazgatási Ügyfélvonal (1818) rendszerein valamennyi hívószám esetén 2020. december 3-án, csütörtökön 23:50-től péntek 4:00 óráig rendszerfrissítés kerül végrehajtásra, mely során a 1818 működésében átmeneti kiesések lesznek tapasztalhatók.

Az NKM Energia Zrt. villamos energia- és földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézési szakrendszerében karbantartás lesz az alábbi időintervallumban:

2020.12.05. (szombat) 15:00-24:00

A leállás miatti tájékoztatók közzétételének helye:
https://www.nkmenergia.hu/aram/pages/aloldal.jsp?id=5155495
https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/Egyetemes-Szolgaltatas/Ugyintezes/e-ugyintezes/tajekoztatas-ugyfeleknek

Tisztelt Partnereink!

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér „EESZT csatlakozásra használható informatikai rendszer engedélyezése iránti kérelem” tárgyban indítható kérelme kapcsán az e-aláírás szolgáltatásban fellépő hiba miatt a hatósági döntések kiadása vonatkozásában az elektronikus ügyintézés szünetel.

A hiba elhárítása alatt ügyfeleinknek lehetősége van a kérelem elektronikus úton történő benyújtására.

Kérdés esetén az EESZT Kontakt Center tud felvilágosítást nyújtani a +36 1 920 1050-es telefonszámon.

A hiba észlelésének időpontja: 2020.11.26.

MORZSÁK

TARTALOM:José Manuel Barroso videóüzenetben köszöntötte a Nabucco-csúcstalálkozó résztvevőit

Cikk:


Miniszterelnöki Hivatal
Kormányszóvivői Iroda
2009. január 27.


José Manuel Barroso videóüzenetben fejezte ki köszönetét Magyarországnak és személyesen Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek a csúcstalálkozó megrendezéséért, egyúttal megerősítette az Európai Bizottság elkötelezettségét a Nabucco-projekt mellett. Az Európai Bizottság elnökének videóüzenete a www.kormanyszovivo.hu oldalon tekinthető meg.

A Bizottság elnöke beszédében utalt az év elején kialakult gázválságra, és köszönetet mondott Magyarországnak az ebben a helyzetben tanúsított szolidaritásáért. A gázválság felhívta a figyelmet az Európai Unió tagállamai és a környező országok sebezhetőségére az energiaellátás terültén, ami különös aktualitást ad a Nabucco-csúcstalálkozónak.

José Manuel Barroso videóüzenete és annak magyar nyelvű írásos szövege a www.kormanyszovivo.hu oldalon érhető el.

Ugrás vissza Ugrás vissza...