Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. július 10-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Meghosszabbítják a januári vasúti bérletek érvényességét

Létrehozva: 2008. február 5.
Módosítás: 2008. február 6.
Forrás: MÁV-START Zrt.

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság
2008. február 5.

A VDSzSz Szolidaritás által meghirdetett, 2008. február 1.-jén hajnali 03.00 órától megkezdett folyamatos sztrájk miatt nem mindenhol biztosított a pénztári szolgálat, ezért a MÁV-START Zrt. meghosszabbítja a megváltott 2008. január havi vasúti bérletek érvényességi időtartamát.

A MÁV-START Zrt. által kiszolgáltatott 2008. január havi, illetve 2008. január II. félhavi Dolgozó-, és Tanuló bérletek 5 nappal hosszabb ideig, azaz 2008. február 10-én 24.00 óráig érvényesek.

 A 2008. január havi hosszabb időtartamra szóló bérletek a sztrájk ideje alatt a szerződésben álló volántársaságoknál és a BKV Zrt. valamennyi Budapesten és az agglomerációban menetrend szerint közlekedő busz és HÉV járatain is felhasználhatóak.

A Volánbusz Zrt. budapesti vonalain, a Bakony Volán, Somló Volán, Tisza Volán, Balaton Volán, Kunság Volán és Borsod Volán teljes hálózatán, valamint az Agria Volán, Mátra Volán, Vértes Volán, Hajdú Volán, Hatvani Volán, Vasi Volán és Jászkun Volán bizonyos viszonylatain is elfogadják a MÁV-START Zrt. által kiadott érvényes bérleteket.

A munkabeszüntetés ideje alatt a legfrissebb utazási információkról a www.mav-start.hu honlapon tájékozódhatnak az utasok.

Ugrás vissza Ugrás vissza...