Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Két héttel hosszabb ideig lehet a pályázni az "Életúton"

Létrehozva: 2012. február 9.
Módosítás: 2012. február 9.
Forrás: Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Tekintettel a nagy érdeklődésre a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága 2012. február 29-ig meghosszabbítja az "Életút" önéletírói pályázat beküldési határidejét.

A pályázat célja szüleink, nagyszüleink életének és korának megismerése, a generációk közötti szolidaritás erősítése. Az "Életút" pályázatban a 60 év felettiek írhatnak személyes múltjuk egy-egy eseményéről, életútjukról vagy megörökíthetnek egy átélt történelmi pillanatot. A pályázatok elkészítésében közreműködhetnek az unokák is, amennyiben a már megadott témakörökben interjút készítenek nagyszüleikkel. A pályaművet ez esetben is a nagyszülő nyújthatja be.

Géppel vagy kézzel írt alkotásukat postai úton a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet részére a 1134 Budapest, Tüzér utca 33-35. címre küldjék el, illetve elektronikusan az eletut@ncsszi.hu e-mail címre.

A részletes pályázati kiírás és a beadáshoz szükséges adatlap letölthető a http://nyugdij.kormany.hu/palyazatok honlapról.

Ugrás vissza Ugrás vissza...